19. august 2020

Spændende film på Netflix

By FNH1206

Du kender det! Damen er ude, og du gør klar til et netflix aften med drengene! Frygten melder sig, da du ikke har fundet en film endnu. Du behøver dog ikke lede længere! Her kommer en kort guide med 3 bud på de mest spændende film på Netflix.

1. JOKER (2019)

Mandehørm

Mega blockbusteren, Joker, er blevet tilgængelig på Netflix. På trods af, at denne film i høj grad har sine rødder i det dybe DC univers, så føles dette på ingen måde som enhver anden tegneserie film. Den er mørk, fyldt med vold og beskidt sprog, og vil med sikkerhed få adrenalinen til at pumpe til enhver mandeaften! Filmens hovedrolle er optaget af Joaquin Phoenix, som de fleste vil huske fra Gladiator, hvor han spiller overfor Russel Crowe.

 

2. THE WOLF OF WALLSTREET (2013)

Drengeaften

Næste film i rækken er noget nær den vildeste film, som I med garanti vil komme til at se. Mega hittet som har Leonardi DiCaprio i hovedrollen, er baseret på den virkelige historie omkring børsmægleren som tog Wallstreet med storm, hvilket fik flere konsekvenser end han havde regnet med. Foruden mega stjernen DiCaprio vil blandt andet Jonah Hill være at finde på rollelisten, som altid er kendt for sine vilde men morsomme roller, som bestemt bidrager til en fantastisk film!

 

3. INCEPTION (2010)

Spændende film på Netflix

Tredje og sidste anbefaling er alle tiders hjernevrider, nemlig Inception! Inception har også DiCaprio på rollelisten, dog denne gang i en mere afslappet og nede på jorden rolle, til trods for, at han skal forestille at være en drømme ekspert. Der er en sikker garanti for, at ingen af jer vil kunne sove af ren og skær forvirring over denne exceptionelle og forrygende film.

Her var en kort guide til nogle af de mest spændende film på Netflix, perfekt til en drengeaften. Leder du efter flere guides om film, så tryk her. Mangles der inspiration til maden på en mandeaften, kan det findes her.