8. oktober 2020

Flere massive film udsætter datoen for udgivelse

By FNH1206

Flere store filmselskaber melder ud, at flere af deres skemalagte film bliver udsat til et senere tidspunkt grundet Covid-19 pandemien. 

Disney har i den senere tid haft store problemer med udgivelsen af deres film specielt grundet pandemien med Covid-19 som påvirker hele verden for tiden. Formanden for Marvel studios (som er ejet af Disney) udtaler, at flere af de store film som de havde forberedt til tidlig og midt 2021 bliver udsat til tidligst 2022, specielt fordi det er mange budget tunge film, som vil bringe Disney i en svær økonomisk situation, da de ikke vil have mulighed for at skabe en indkomst grundet den globale lukning af flere biografer. Endvidere udtaler Bob Chapek, som er CEO for Disney, at pandemien ikke vil påvirke de Disney film som har været i produktion længe, men disse vil i stedet blive udgivet på Disneys nye streaming tjeneste Disney+, for et mindre beløb, så der kan genvindes noget af det tab som ellers ville være på en film som ikke ville blive udgivet. Yderligere udtaler han, at de ikke regner med at få det fulde budget tilbage på de film som er udgivet, dog er dette et tab Disney er villig til at lide, da de stadig vil være med til at sprede glæde gennem deres film. Indtil videre er det Disney filmene “Black Widow” og “Thor: Love and Thunder” som er blevet påvirket af udsættelsen.

Det er dog ikke kun Disney som har problemer med lukningen af biografer. Filmselskabet Warner Brothers har også været nødt til at udsætte visse film som ellers var planlagt til 2021. På trods af at WB har udsat flere film, er det dog “The Batman” med Robert Patinson i hovedrollen og Matt Reeves som instruktør, der har fået den største omtale grundet udsættelsen. Dette skyldes især, at der ikke har været en Batman film må markedet siden 2012 hvor “The Dark Knight Rises” udkom, og derfor har mange fans savnet en stand-alone film med den mørke ridder fra Gotham.