Film for Mænd

Film til mandeaften

Vi kender det alle! Vi er træt af at ligge på sofaen og diskutere med konen om hvilken film vi skal se, når vi i sidste ende altid ser det hun vil! Derfor er det en sand fryd, når endelig hun er ude, og drengene kommer over! Vi har her under derfor samlet guides til film for mænd, uanset hvad anledning det skulle være!

 

Tid til en enkelt film?

Er drengene over, og I har tid til en enkelt film, men I er tvivl om hvad I egentlig har lyst til at se, og faktisk ikke helt kan danne jer et overblik, og de film med mest action, som for tiden befinder sig på Netflix? Gør klar til dick-kicking action og spænding!

 

Maraton aften med adventure?

Er I ikke i humør til alle eksplosionerne, men er med til de trendy adventure film, fyldt med med mystiske babes, som er gribende og har knapt så mange skudhuller, men som samtidig er film for mænd? Så læs med her.

 

Sci-fi og overnaturlige ting? Ja tak!

Lægger humøret sig op af det overnaturlige, og måske det mere rumfikserede for tiden? Så har vi her flere bud på, hvordan jeres aften kan blive eventyrlig, samtidig med at der ikke er alt for meget tøsefnidder blandet ind i det. Er I frisk på intet andet en ægte sci-fi, så klik her.

 

Vil I bare gerne have lidt lækkert at kigge på i aften?

Skulle lysten finde til, at man bare gerne vil have nogle lækre forlygter, og et bagparti, der endelig er værd at kigge på i film, så er her en liste over de film, så kan få enhver mandeaften i omdrejninger. Godt med savl, både fra jer, men forhåbentlig også fra de fantastiske skønheder som gemmer sig på rollelisterne på filmene her.